Διαμονή

Voula's Casa di Mare

Καλώς ήλθατε στο θέρετρο της παραλίας του Κουρεμένου στην ανατολική Κρήτη, εδώ μπορείτε να βρείτε Κρητική Φιλοξενία για τις διακοπές σας στα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα μας Voula’s Casa di Mare.

Το θέρετρο του Κουρεμένου βρίσκετε μόλις 2 χλμ από το μοναδικό στην Ευρώπη Φοινικόδασος του Βάϊ, 2 χλμ από τη γοητευτικό, παραδοσιακό χωριό της ανατολικής Κρήτης Παλαίκαστρο, όπου εκεί μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις διακοπές σας και περισσότερα… εστιατόρια, ταβέρνες, αρτοποιείο, βενζινάδικο, ανταλλαγή νομισμάτων, φαρμακείο, γραφείο για τουριστικές πληροφορίες κ.λ.π.

Για νυχτερινή ζωή, το Παλαίκαστρο 2 χλμ. και η Σητεία 15 χλμ θα καλύψουν σίγουρα τις ανάγκες σας.

Στην παραλία του Κουρεμένου όπου οι άνεμοι “Μελτέμια” την κάνουν μια ιδανική θέση για να μάθετε, ή να βελτιώσετε τα ταλέντα σας στο windsurfing, λειτουργεί σταθμός Windsurf από το 2004 όπου εκεί μπορείτε να ενοικιάσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Windsurfers από όλο τον κόσμο συναθροίζονται στην παραλία του Κουρεμένου, η οποία άξια καυχέτε ότι είναι μιας από τις καλύτερες windsurfing παραλίες στην Ευρώπη.

Όσοι αναζητούν την ιδιαίτερη εναλλακτική πρόταση για τις διακοπές τους έχουν την ευκαιρία να τη ζήσουν στην Ανατολική Κρήτη.

SONY DSC

Η Δημοτική Επιχείρηση Ιτάνου έχει αξιοποιήσει τις φυσικές ομορφιές του τόπου έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να απολαύσει τα εξαιρετικά φυσικά τοπία, να εξερευνήσει τα πολυάριθμα φαράγγια της περιοχής ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές του, να χαρεί τις πίστες αναρρίχησης στο Φαράγγι των Νεκρών της Κάτω Ζάκρου (Ε4), να βιώσει τη συγκλονιστική αίσθηση της κατάβασης στις πολυάριθμες σπηλιές, να εντρυφήσει στη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής με βότανα, φυτά, ζώα και πουλιά ενδημικά στο Παλαίκαστρο και τη Ζάκρο.

 

Η τεράστια ποικιλία στις εναλλαγές του τοπίου περιλαμβάνει λαμπερά ακρογιάλια, τροπικό φοινικόδασος, προστατευόμενους βιότοπους, βράχια με ονειρικούς σχηματισμούς, λόφους με θυμάρι και αγριολούλουδα: όλα όσα το σώμα και η ψυχή αναζητούν, για να νιώσει ο άνθρωπος πιο κοντά στη φύση, να ανακαλέσει μνήμες ξεχασμένες και να νιώσει πιο ζωντανός.

Εάν ψάχνετε για διακοπές μακριά από την πόλη και τα τουριστικά κέντρα, και επιθυμείτε να είστε κοντά στη φύση και στην Κρητική Φιλοξενία αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τις διακοπές σας στην Ανατολική Κρήτη.

Είμαστε βέβαιοι ότι και εσείς επίσης, θα γίνετε τακτικός επισκέπτης!!

Δωμάτια

Στούντιο 2 Ατόμων

Στούντιο 24τ.μ. με κλιματισμό, 70μ. μακριά από την παραλία.Μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα.

Διαμέρισμα 2-4 Ατόμων

Διαμέρισμα 40τ.μ. με κλιματισμό, 70μ. μακριά από την παραλία.Μπορεί να φιλοξενήσει από 2 άτομα.

bookoncloud
© Powered by Bookoncloud